1 juli kantine open

1 juli kantine open

Geplaatst op 30-06-2020  -  Categorie: Algemeen

Beste SLTC-ers,

 

Zoals jullie weten gaat vanaf woensdag 1 juli aanstaande de kantine open en kunnen we weer onder het genot van een drankje de “derde helft” spelen.

 

Omdat vanwege de Corona crisis het tennisseizoen korter is dan normaal zijn er ook minder bardiensten te verrichten door de vrijwilligers. Iedere vrijwilliger hoeft in 2020 slechts 1 bardienst te verrichten i.p.v. de 3 bardiensten waartoe afgelopen januari tijdens de jaarvergadering was besloten. Verricht je deze bardienst in 2020 niet, dan ontvang je later dit jaar een aanvullende factuur van € 25-,; de zogenaamde verenigingsbijdrage. We hopen uiteraard dat iedereen zijn bardienst wil verrichten. Je kunt je weer inroosteren voor een bardienst via E-captain. Op onze website tref je de uitgebreide uitleg aan.

 

Goed om te zien dat velen van jullie de weg hebben weten te vinden naar het digitale afhangen via de KNLTB clubapp. Helaas constateren wij echter ook dat een aantal leden inhangt met niet-leden of de regels van het inhangen niet na leeft (twee single’s achter elkaar inhangen en vervolgens 1,5 uur een dubbel spelen is daar een voorbeeld van). We verzoeken jullie nadrukkelijk om volgens de regels in te hangen !!

 

Net als vorige jaren bieden wij niet-leden de kans om vanaf 1 juli tegen 50% van het lidmaatschapstarief (€ 70) lid te worden voor de rest van het seizoen (tot en met november). Als jullie mensen kennen die hierin geïnteresseerd zijn (wellicht de mensen die de afgelopen tijd al eens bij ons hebben getennist), kunnen jullie hen verwijzen naar het inschrijfformulier op onze website (www.sltc-sittard.nl) of deze e-mail doorsturen. Het zou leuk zijn als we, ondanks de vervelende situatie waarin we al een aantal maanden zitten, nieuwe leden bij onze club kunnen verwelkomen.

 

Indien jullie over deze onderwerpen vragen hebben, stel ze dan gerust door een e-mail te sturen aan: ct.[antispam].@sltc-sittard.nl of ofni.[antispam].@sltc-sittard.nl.

 

 

Het bestuur

 


ADRESGEGEVENS

Agricolastraat 79

6131 JW Sittard

PRIVACYBELEID

Bekijk hier ons privacybeleid

BEL ONS

Tel. kantine: 046-4513760

Secretariaat: 06-51292202

Ledenadministratie: 046-4200363

Competitiezaken: 06-31992041


© 2021 SLTC Tennispark "De Stenen Sluis''