Contributie tijdens het coronavirus

Contributie tijdens het coronavirus

Geplaatst op 08-04-2020  -  Categorie: Algemeen

Wat een bijzondere tijden.. waar wij hadden gehoopt het tennissen in 2020 al lang weer te hebben opgepakt, blijkt het tegendeel helaas waar. 
 
Het kabinet heeft de verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus verlengd. Scholen, horeca en sportclubs moeten t/m 28 april dicht blijven om verspreiding van het virus tegen te gaan. Dit geldt uiteraard ook voor ons tennispark. De maatregelen van de regering hebben als gevolg dat er voorlopig niet getennist mag worden om zo de kans op verspreiding van het virus te minimaliseren. De gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop, we hopen op jullie begrip in deze tijden.
 
Het is op dit moment onduidelijk wat er besloten gaat worden voor de periode na 28 april en welke consequenties dit voor ons zal hebben. Wij begrijpen dat er veel vragen zijn waar wij als bestuur nu ook nog geen antwoord op hebben. Eén van voornaamste vragen is hoe we als bestuur omgaan met het innen van de contributie.
 
De KNLTB adviseert verenigingen om de contributie van hun leden gewoon te innen. Kosten die gedekt worden met de contributie blijven namelijk doorlopen (zoals bondsafdrachten voor de leden aan de tennisbond, de huur van het park, onderhoud etc.). In sommige gevallen is sprake van lagere kosten, maar er is ook zeker sprake van minder inkomsten. Hoewel bovenstaande impact al fors is, is elke verlenging na 28 april nog ingrijpender. Denk bijvoorbeeld aan het niet doorgaan van de voor- en/of najaar competitie. Of het niet kunnen houden van onze toernooien. SLTC  ziet dan een groot deel van de omzet van de kantine wegvallen. Met betrekking tot het innen van de contributie hebben wij besloten het advies van de KNLTB te volgen. 
 
Het bestuur doet daarom een beroep op jullie clubhart en vraagt om op dit moment de lopende afspraken over de contributie te respecteren. Op een later moment maken wij de balans op en nemen we maatregelen die recht doen aan jullie belangen en dat van onze club. Het doet ons overigens goed om te zien dat een groot aantal leden reeds de volledige contributie heeft overgemaakt, we hopen dat de rest van onze leden dit voorbeeld zal volgen.
 
We hopen dat er spoedig weer betere tijden aanbreken en we elkaar weer op ons park kunnen ontmoeten.

En tot die tijd: Blijf gezond en let goed op elkaar.
 
Het bestuur


SLTC Sittard

logo-sltc2007

ADRESGEGEVENS

Agricolastraat 79

6131 JW Sittard

PRIVACYBELEID

Bekijk hier ons privacybeleid

BEL ONS

Tel. kantine: 046-4513760

Secretariaat: 06-51292202

Ledenadministratie: 046-4200363

Competitiezaken: 06-31992041


© 2020 SLTC Tennispark "De Stenen Sluis