Corona update 2020

Corona update 2020

Geplaatst op 15-10-2020  -  Categorie: Algemeen

Beste SLTC’ers

Helaas heeft het kabinet landelijk extra maatregelen aangekondigd om het aantal COVID-besmettingen een halt toe te roepen. Deze maatregelen hebben ook invloed op het tennissen bij SLTC. Een aantal zaken blijft ongewijzigd (afstand, gemarkeerde route, gezond verstand, enz.), maar ook een aantal belangrijke zaken is als volgt gewijzigd:

 

  1. De kantine

De kantine was al gesloten en vanaf donderdag 15 oktober hebben wij ook de mannenkleedkamer en douches moeten sluiten. De mannentoiletten blijven wel te bereiken met behulp van je KNLTB-pasje. Vergeet s.v.p. de buitendeur niet te sluiten als je binnen bent geweest en neem de ballen niet mee naar huis. (Voor meer informatie over tennis en COVID: KNLTB Corona Toolbox: https://corona.knltb.nl)

  1. Vrij spelen en training

Vrij spelen en trainen (de meeste trainingen zijn inmiddels al afgelopen) blijft mogelijk. Ook dubbelen is toegestaan (dit in tegenstelling tot wat minister-president Mark Rutte in zijn persconferentie hierover zei). Houd wel 1,5 meter afstand, geen onderling contact en ga niet samen op een bankje zitten. Voor het vrij spelen blijft gelden: je bent alleen welkom op het park op het tijdstip waarvoor je vanaf thuis een baan hebt kunnen reserveren! Het is niet toegestaan om op het park te blijven hangen of dat ouders naar de training van hun kinderen komen kijken. (Voor meer informatie over tennis en COVID: KNLTB Corona Toolbox: https://corona.knltb.nl)

  1. Competitie

De KNLTB Competitie 2020 is per direct beëindigd. Dit geldt voor jeugd- en de volwassenencompetitie. Afgelopen week hebben jullie voor het restant van de competitie ballen ontvangen. Wij verzoeken jullie deze niet voor het vrijspelen te gebruiken, maar op een nader te bepalen moment terug in te leveren.

  1. Competitiebijdragen

In onze eerdere COVID-update hebben wij reeds gecommuniceerd over de competitiebijdragen. Wij zijn in afwachting van wat de KNLTB hierover communiceert. Wanneer een en ander duidelijk is geworden, zullen wij per team een deel van de factuur terugstorten.

 

Wij wensen jullie fijne en sportieve laatste weken van dit tennisseizoen. Mochten er naar aanleiding van deze mail nog vragen zijn, dan kunt u een mail sturen naar ofni.[antispam].@sltc-sittard.nl

Het bestuur

 

 


ADRESGEGEVENS

Agricolastraat 79

6131 JW Sittard

PRIVACYBELEID

Bekijk hier ons privacybeleid

BEL ONS

Tel. kantine: 046-4513760

Secretariaat: 06-51292202

Ledenadministratie: 046-4200363

Competitiezaken: 06-31992041


© 2021 SLTC Tennispark "De Stenen Sluis''