Enquête en voorjaarscompetitie

Enquête en voorjaarscompetitie

Geplaatst op 06-12-2020  -  Categorie: Algemeen
Beste SLTC-leden,
 
Graag jullie aandacht voor 2 onderwerpen:
 
1. Enquête
Binnenkort ontvangen jullie het verzoek om een enquête in te vullen. Deze enquête is vooral bedoeld om onze communicatie met jullie te evalueren. Tevens wordt er een aantal praktische onderwerpen aangekaart. Het invullen van de vragenlijst duurt slechts 5 minuten en zal worden gebruikt om de informatievoorziening beter af te stemmen en op wensen en behoeften van onze leden.
 
 
2. Voorjaarcompetitie 2021
Het einde van een bijzonder seizoen komt in zicht. De maatregelen in de strijd tegen het coronavirus hebben veel impact gehad op de competities en toernooien. Helaas mogen er op dit moment nog geen wedstrijden gespeeld worden. Maar we hebben goede hoop dat er in het voorjaar weer “normaal”  competitie gespeeld kan worden. 
Doen jullie ook weer mee?
 
We zijn daarom met veel goede moed begonnen met de voorbereidingen van de voorjaarscompetitie 2021.
 
Als jullie willen deelnemen aan de voorjaarscompetitie, dan verzoeken wij jullie om het team op te geven door middel van het bijgevoegde inschrijfformulier. Vul hierop duidelijk de speeldag, competitiesoort en de namen van de teamgenoten met hun bondsnummers en speelsterkte. Per team graag één aanmelding door de aanvoerder. Alle praktische informatie over de competitie vinden jullie op www.centrecourt.nl
 
De inschrijving voor de voorjaarscompetitie dient voor 20 december a.s. bij ons binnen te zijn. Dan kunnen wij de teams op tijd bij de KNLTB inschrijven.
Stuur deze inschrijving naar:
 
Bij deelname aan de KNLTB voorjaarscompetitie 2021 moet inschrijfgeld betaald worden. Hiervoor ontvangt u een nota van SLTC. Inbegrepen zijn dan de KNLTB-bijdrage en bij thuiswedstrijden de ontvangst met koffie en thee, de ballen en de hapjes/lunch/eten na afloop van de wedstrijden.
 
Graag zien we jullie reactie (per mail) voor 20 december 2020 tegemoet. Alvast bedankt.
 
Met sportieve tennisgroet,
 
Namens de Technische Commissie
Bas Hendrix, Chantal Kempen, Ruben Spronk en Christianne Bergman
 

 


ADRESGEGEVENS

Agricolastraat 79

6131 JW Sittard

PRIVACYBELEID

Bekijk hier ons privacybeleid

BEL ONS

Tel. kantine: 046-4513760

Secretariaat: 06-51292202

Ledenadministratie: 046-4200363

Competitiezaken: 06-31992041


© 2021 SLTC Tennispark "De Stenen Sluis''