Glossy 100 jaar SLTC en Ich & Dich toernooi

Glossy 100 jaar SLTC en Ich & Dich toernooi

Geplaatst op 27-09-2020  -  Categorie: Algemeen

Glossy 100 jaar SLTC

 

Zoals iedereen wellicht nog weet, vierde SLTC verleden jaar haar 100-jarig bestaan. 

In het kader hiervan is de glossy SLTC 1919-2019 gemaakt, zodat men over 25 jaar en later ook weer een naslagwerk heeft om in terug te lezen.
Het was de bedoeling tijdens de Vreigelmörge om het blad te presenteren en de verkoop te starten maar het liep, zoals we inmiddels weten, allemaal anders. 
Via facebook, posters in de kantine en vermelding in een nieuwsbrief, is de verkoop gestart met als resultaat dat veel oud-leden (via facebook) de glossy inmiddels hebben ontvangen. Echter veel leden zijn (nog) niet op de hoogte van het bestaan van het blad. Vandaar dit bericht om zeker te zijn dat iedereen op de hoogte is van het bestaan van deze glossy en deze bij interesse kan aanschaffen. De eerste 45 exemplaren zijn inmiddels verkocht en er is een tweede oplage besteld. 
Het blad is een bijzonder naslagwerk met leuke anekdotes, unieke verhalen en mooie foto's van 100 jaar SLTC, de prijs is €15,- .

Heb jij interesse en wil je ook in het bezit komen van dit blad, laat het ons weten door een mail te sturen naar  ofni.[antispam].@sltc-sittard.nl en wij nemen contact met je op.

 

 

Opvolging Ich en Dich Toernooi Organisatie

 

De mannen van het succesvolle Ich & Dich toernooi  ( Arsène, Jan, Jos en Joep) hebben aangegeven dat het na 10 jaar tijd is om het stokje van de toernooi organisatie over te dragen. Oorspronkelijk zouden zij dit jaar (2020) de organisatie van dit gezellige toernooi voor de laatste keer voor hun rekening nemen. In verband met Corona zijn zij echter bereid om ook in 2021 dit toernooi nog een laatste keer te organiseren, waarvoor dank aan deze heren !!

Het is ons, en hopelijk ook jullie,  er alles aan gelegen om dit fantastische Ich & Dich toernooi na 2021 te blijven voortzetten. Heb je belangstelling om dit stokje over te nemen, laat het ons dan weten. Uiteraard kun je ook met een groepje (tennis) vrienden je belangstelling aangeven.

In 2021 kun je dan nog samen met huidige toernooi organisatoren de kneepjes van dit toernooi leren en gebruik maken van hun kennis en ervaring. Ook de draaiboeken hiervoor zijn uitgewerkt. Vanaf 2022 neem jij (of jullie) dan het stokje geheel over. Heb je belangstelling hiervoor of wil je eerst nog nadere informatie over wat dit allemaal inhoudt, stuur dan een bericht naar ofni.[antispam].@sltc-sittard.nl

 


ADRESGEGEVENS

Agricolastraat 79

6131 JW Sittard

PRIVACYBELEID

Bekijk hier ons privacybeleid

BEL ONS

Tel. kantine: 046-4513760

Secretariaat: 06-51292202

Ledenadministratie: 046-4200363

Competitiezaken: 06-31992041


© 2021 SLTC Tennispark "De Stenen Sluis''