Inschrijven KNLTB Competitie 2020

Inschrijven KNLTB Competitie 2020

Geplaatst op 04-06-2020  -  Categorie: Algemeen

Beste SLTC-leden,

Heerlijk, we mogen weer tennissen! Dat is een eerste stap op weg naar ‘normaal’. Niets gaat zoals we gewend zijn, we passen onze leefstijl aan en houden ons aan de maatregelen in de anderhalvemetersamenleving om de verdere verspreiding van het coronavirus te beperken. De Voorjaarscompetitie (jeugd, senioren en padel) is in verband met de maatregelen verplaatst naar het najaar. Deze competitie wordt de  KNLTB Competitie 2020 genoemd. Hieronder vallen de Kia Tenniskids competitie, de junioren- en senioren competities en de padelcompetitie. 

Of de KNLTB Competitie 2020 in het najaar definitief door kan gaan is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten zulke omvangrijke competities te spelen. De KNLTB volgt hierbij de maatregelen en adviezen van het kabinet en het RIVM. Zij hebben ook scenario's klaarliggen waarbij ze bijvoorbeeld de startdatum opschuiven, om de week spelen of in kleinere poules spelen. Hoe dan ook, het belooft een uniek competitieseizoen te worden! 

Hoe ziet de KNLTB Competitie 2020 er uit?
Ze gaan er nu vanuit dat officiële cluboverstijgende wedstrijden in september weer zijn toegestaan en dat de KNLTB Competitie 2020 dan kan starten. Voor de verschuiving van de competitie geldt dat dezelfde competitiesoorten en klassenopbouw worden aangeboden als bij de Voorjaarscompetitie. Hierdoor is de KNLTB Competitie 2020 voor alle spelers, ook de tennissers in de speelsterkte 1-4, een aantrekkelijke competitie. Er wordt niet gespeeld om promotie/degradatie. De speeldata zijn terug te vinden op: https://www.tennis.nl/alles-over-tennis/competitie/senioren/knltb-competitie-2020/ en zijn tevens per e-mail met u gedeeld.

Als u wilt deelnemen aan de competitie,  dan verzoeken wij u om het team op te geven bij ons. Graag willen wij u verzoeken hierbij gebruik te maken van het inschrijfformulier zoals u deze per e-mail heeft ontvangen. U dient hierbij de speeldag, competitiesoort, en de namen, bondsnummers en speelsterktes van uw teamgenoten in te vullen.

Per team graag één aanmelding door de aanvoerder van het team. 

Uw opgave dient voor 10 juni a.s. bij ons binnen te zijn. Dit is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat we de teams tijdig bij de KNLTB kunnen inschrijven. Graag sturen naar onderstaande email-adressen:
Chantal Kempen: nepmek.latnahc.[antispam].@ziggo.nl
Christianne Bergman: namgreb.ennaitsirhc.[antispam].@xs4all.nl 

Bij deelname aan de KNLTB competitie 2020 dient inschrijfgeld betaald te worden. Hiervoor ontvangt u een nota van SLTC. Hierin begrepen zijn de KNLTB-bijdrage, de ontvangst (in geval van thuisspelen) met koffie en thee, de ballen en de hapjes na afloop van de wedstrijd.

Graag zien we jullie reactie (per email) met de benodigde gegevens (van je team) zo spoedig mogelijk tegemoet. Alvast bedankt.


Met sportieve tennisgroet,Namens de Technische Commissie
Bas, Ruben, Christianne en Chantal


ADRESGEGEVENS

Agricolastraat 79

6131 JW Sittard

PRIVACYBELEID

Bekijk hier ons privacybeleid

BEL ONS

Tel. kantine: 046-4513760

Secretariaat: 06-51292202

Ledenadministratie: 046-4200363

Competitiezaken: 06-31992041


© 2022 SLTC Tennispark "De Stenen Sluis''