Nieuwe maatregelen sport en kinderen/jongeren

Nieuwe maatregelen sport en kinderen/jongeren

Geplaatst op 27-04-2020  -  Categorie: Algemeen

Beste SLTC-ers,


Kabinetsbesluit

Op dinsdag 21 april jl. heeft het kabinet aangegeven dat kinderen t/m 12 jaar en jeugd van 13-18 jaar onder voorwaarden vanaf 29 april weer in verenigingsverband mogen gaan sporten. Vanaf 29 april mag de jeugd tot en met 18 jaar weer samen, onder begeleiding, trainen in de buitenlucht. Daarbij moeten de hygiënemaatregelen van het RIVM worden gevolgd. Voor de jeugd in de leeftijd 13 tot en met 18 jaar geldt dat zij tijdens het sporten 1,5 meter afstand moet houden, voor de jeugd t/m 12 jaar geldt dat niet.

Wat betekent dit voor SLTC?
Gelet op de vele protocollen, regels en richtlijnen én om te voorkomen dat we overhaaste beslissingen nemen, heeft het bestuur besloten dat het sporten voor de jeugd pas vanaf maandag 4 mei aanstaande van start gaat. In de loop van deze week zullen we met nadere informatie komen over de trainingen en vrij spelen en hoe we een en ander gaan organiseren.

In ieder geval betekent dit:
  Alleen trainingen onder begeleiding zijn toegestaan;
  Wedstrijden/competities en toernooien blijven verboden;
 Vrij spelen voor de jeugd is slechts zeer beperkt mogelijk en op vastgestelde tijden;
  Kleedkamers en kantine blijven gesloten;
  Volwassenen mogen niet bij de training blijven kijken;

SLTC faciliteert het trainen onder begeleiding en het (beperkt) vrij spelen enkel en alleen voor jeugdleden van SLTC om zo het aantal personen op het park beperkt te houden.
 
Het park zal morgen, 28 april, dus niet open gaan voor jeugdleden. Wij doen een dringend beroep op iedereen om deze beslissing te respecteren en het park niet te betreden. 

Houd de verdere berichtgeving in de loop van deze week goed in de gaten. En tot die tijd, blijf gezond en let goed op elkaar!

Het bestuur


SLTC Sittard

logo-sltc2007

ADRESGEGEVENS

Agricolastraat 79

6131 JW Sittard

PRIVACYBELEID

Bekijk hier ons privacybeleid

BEL ONS

Tel. kantine: 046-4513760

Secretariaat: 06-51292202

Ledenadministratie: 046-4200363

Competitiezaken: 06-31992041


© 2020 SLTC Tennispark "De Stenen Sluis