Nieuwsbrief 16 juli 2020

Nieuwsbrief 16 juli 2020

Geplaatst op 16-07-2020  -  Categorie: Algemeen

Beste SLTC-ers,

 

Opening kantine

Op vrijdagavond 3 juli heeft het bestuur een klein toernooi georganiseerd voor 32 leden om te kunnen “proefdraaien” in de kantine met de Corona maatregelen. De conclusie van deze avond was dat we het clubhuis open kunnen houden voor de rest van dit speelseizoen. De openstelling clubhuis/kantine tot 1 september ziet er als volgt uit:

We zijn open op maandag, dinsdag en donderdag avond van 19.00 tot max 23.00 en op sommige ochtenden en middagen die terug te vinden zijn in de bardienstplanner. Vanaf 1 september geldt weer een volledige “weekbarbezetting”. Indien het clubhuis gesloten is dan zijn de herenkleedruimte en het toilet met een spelerspas bereikbaar.

 

De kokers met tennisballen zijn weer gevuld. Na gebruik van deze ballen is het bedoeling om de kokers weer te vullen. Alleen de ballen die onlangs in blikken zijn uitgereikt, mogen mee naar huis worden genomen.

 

Zelf activiteiten organiseren

Vele jaarlijkse activiteiten (voorjaarscompetitie, toernooien etc) zijn door de Corona crisis in het water gevallen. De activiteitencommissie is druk bezig met het alsnog organiseren van een aantal activiteiten en zal hierover binnenkort berichten. Het bestuur juicht het toe indien leden ook zelf het initiatief willen nemen om in het nog resterende seizoen één of andere activiteit te organiseren voor onze leden. Houd er dan rekening mee om de leden en het bestuur hier minimaal twee weken van te voren over te informeren en draag zelf zorg voor voldoende barbezetting. De berichtgeving aan de leden kun je mailen aan ofni.[antispam].@sltc-sittard.nl. Het bestuur zorgt dan voor een aankondiging van de activiteit aan alle leden.

 

Bardiensten draaien

Het rooster voor het draaien van de bardiensten kent nog veel open plekken. Wij doen een dringend beroep op onze leden om (alsnog) te kiezen voor een bardienst i.p.v. het later betalen van de verenigingsbijdrage 2020 van € 25-,.Het bestuur doet verder een beroep op de competitie spelers en verwachten dat zij in deze tijd hun diensten “voor elkaar “ draaien zodat iedereen verzekerd is van een gezellige competitie.

 

Introductiemogelijkheden zijn er weer

Leden kunnen vanaf nu weer niet-leden introduceren, indien de baanbezetting dat toelaat tussen 9.00 en 18.00 uur. De maximale speelduur bedraagt 2 uur. SLTC-leden reserveren de baan via de KNLTB clubapp en voegen de naam van de introducé toe. De leden van SLTC zijn verantwoordelijk voor de introductie van niet-leden, zodat het lid van SLTC kan worden aangesproken, indien de introductie niet conform de regels gebeurt. Voor het protocol van de gastspelers Gemeente Sittard-Geleen-Born verwijzen we naar onze website (ga naar: “over ons” en vervolgens kies “ Banen en clubhuis”).

 

Wij wensen iedereen nog veel tennisplezier in de komende maanden en zien jullie graag weer op ons park.

 

Het bestuur

 


ADRESGEGEVENS

Agricolastraat 79

6131 JW Sittard

PRIVACYBELEID

Bekijk hier ons privacybeleid

BEL ONS

Tel. kantine: 046-4513760

Secretariaat: 06-51292202

Ledenadministratie: 046-4200363

Competitiezaken: 06-31992041


© 2021 SLTC Tennispark "De Stenen Sluis''