Ook dubbelen mag weer, maar...

Ook dubbelen mag weer, maar...

Geplaatst op 25-05-2020  -  Categorie: Algemeen

Beste SLTC-ers,

We hebben weer goed aanvullend nieuws !

Naar aanleiding van de persconferentie van vorige week heeft de KNLTB besloten de richtlijnen voor tennis versneld te versoepelen. Volwassenen van 19 jaar en ouder mogen nu ook dubbelen. Vier spelers op een baan bij tennis is toegestaan bij vrij spelen, mits de 1.5 meter gehandhaafd wordt.

Na overleg met de Gemeente Sittard-Geleen mag er daarom vanaf heden ook door de volwassenen met 4 personen per baan vrijgespeeld worden. Er mag nog geen wedstrijdelement aan het vrijspelen gekoppeld worden en de richtlijnen van het RIVM en de KNLTB dienen in acht te worden genomen.

We blijven daarom nog steeds met klem een beroep doen op jullie eigen verantwoordelijkheid: houd je aan alle regels die in de protocollen en op de banners op de baan worden vermeld.

De (hygiëne-)maatregelen nog even in herinnering !

  • Je hebt pas toegang tot het tennispark indien je via de KNLTB Club App een baan hebt gereserveerd of indien je training hebt.
  • Op het park is een verplicht na te leven route aangebracht. Kruip dus niet onder linten door om een net wat kortere route te hebben.
  • Was je handen voor en na het tennissen (bij de buitenkraan).
  • Desinfecteer dat wat je nodig acht (klinken, handgrepen, vegers, etc.). Neem het emmertje met desinfectiemateriaal zelf mee uit het voorportaal. Neem je pasje mee als je de eerste speler van de dag bent
  • Blijf niet op of rond het park hangen. Neem ook geen drinken mee om na afloop nog gezellig na te praten.
  • Vermijd de minpuntjes van de afgelopen 2 weken zoals dubbel afhangen, inhangen achter iemand terwijl andere banen vrij zijn, niet-leden die toch komen tennissen).

Je bent zelf verantwoordelijk voor het opvolgen van alle regels. Gebruik te allen tijde je gezond verstand en denk niet te lichtzinnig over de getroffen maatregelen. De gemeente heeft ons gezegd dat een handhavingsteam de diverse sportclubs bezoekt om op de naleving van de coronamaatregelen te controleren. Uitgedeelde boetes zijn derhalve voor eigen rekening. Let op: dit kan echter ook gevolgen hebben voor je medeleden, lees: de mogelijke sluiting van het tennispark.

KNLTB Club App

Je kunt vanaf nu ook een baan reserveren om dubbel te spelen. De speelduur voor 4 personen is 1 uur. De tijd tussen 2 reserveringen bedraagt nu 15 minuten, zodat er voldoende tijd is tussen de speelmomenten om de banen te vegen en te desinfecteren. Mocht je nog geen ballen hebben dan kun je deze op zaterdag 30 mei tussen 10.00 en 12.00 uur ophalen bij het clubgebouw.

We verzoeken iedereen niet langer dan één week vooruit te reserveren en niet te vaak te reserveren. Op die manier krijgt iedereen de kans om te spelen. Indien wij merken dat er toch ‘misbruik’ van het systeem wordt gemaakt, dan zullen we handmatig reserveringen verwijderen/het systeem aan gaan passen.

Geen reservering of geen baan vrij? KOM NIET NAAR HET PARK.

We wensen jullie veel spelplezier toe, vertrouwen op jullie medewerking in het naleven van de maatregelen en hopen op deze manier samen het park geopend te kunnen houden.

 

Sportieve groeten,

Het bestuur


ADRESGEGEVENS

Agricolastraat 79

6131 JW Sittard

PRIVACYBELEID

Bekijk hier ons privacybeleid

BEL ONS

Tel. kantine: 046-4513760

Secretariaat: 06-51292202

Ledenadministratie: 046-4200363

Competitiezaken: 06-31992041


© 2022 SLTC Tennispark "De Stenen Sluis''