Opening jubileumjaar op 31 maart: Vreigelmörge

Opening jubileumjaar op 31 maart: Vreigelmörge

Geplaatst op 11-03-2019  -  Categorie: Algemeen

Beste SLTC-er!

Eindelijk is het dan zo ver, 2019, SLTC bereikt de respectabele leeftijd van 100 jaar…. Ja, honderd! Hoe bijzonder is dat? Samen met jou en zoveel mogelijk leden gaan wij er een onvergetelijk seizoen van maken. Reserveer in ieder geval alvast twee data: 31 maart en 7 september.
 
We openen dit jubileumjaar op 31 maart met “De Vreigelmörge van de eeuw”. De naam zegt het al, een bijzondere dag met veel verrassingen. Allerlei zaken die dit seizoen bijzonder gaan maken worden onthuld. Winnares en bedenker van de nieuwe oefenmuur, Lotte Steffin zal, met hopelijk veel jeugd, het ontwerp van de nieuwe muur onthullen. Ook zullen oud bestuursleden worden uitgenodigd, zij hebben er uiteindelijk samen voor gezorgd dat we dit eeuwfeest kunnen vieren! Uiteraard zal live muziek niet ontbreken waardoor het een feestelijke start van het jubileumseizoen gaat worden!
 
De toernooien en activiteiten zullen ook allemaal een gouden randje krijgen waardoor deze bijzonderder zullen zijn dan andere jaren.
 
Hoogtepunt van dit seizoen moeten de “Koninklijke Clubkampioenschappen” gaan worden, van 30 augustus t/m 7 september en dan zijn we meteen bij die tweede datum! Deze zaterdag, 7 september, zal één groot feest worden met o.a. finales – 100 uur minitennis en natuurlijk een echte feestavond met live muziek! Uiteraard zullen we de jeugd niet vergeten, het hele programma maken wij in de loop van het seizoen bekend. Al heb je nog nooit deelgenomen, dit jaar wil je erbij zijn. Mini’s, junioren, starters, senioren maar ook de oudere senioren, iedereen willen we dit jaar erbij hebben en daar gaan we álles aan doen!
 
Samengevat, elk lid en iedere gast van SLTC zal zien, voelen en merken dat 2019 geen ‘normaal’ jaar is! Wij zijn razend enthousiast en hopen dat jij dat ook bent of in ieder geval gaat worden om er samen met ons een geweldig en onvergetelijk jaar van te gaan maken. SLTC zal de komende jaren weer duidelijk op de kaart gezet gaan worden!
 
We verwachten jullie zondag 31 maart tussen 11.00 en 11.45 uur. Het programma start om 12.00 uur, het seizoen wordt dan officieel en op een bijzondere wijze geopend. Zoals gezegd is het een dag vol verrassingen dus zorg dat je er op tijd bent en niets hoeft te missen!
 
Kunnen we ook op jou rekenen?
 
Sportieve groeten van een zeer enthousiaste jubileumcommissie,

Herman-Jan Slagboom
Arsène Custers
Noël Aufderheijde
Bart Offermans
Thijs Offermans
Chantal Kempen,
Manon Beltgens


SLTC Sittard

logo-sltc2007

ADRESGEGEVENS

Agricolastraat 79

6131 JW Sittard

PRIVACYBELEID

Bekijk hier ons privacybeleid

BEL ONS

Tel. kantine: 046-4513760

Secretariaat: 06-51292202

Ledenadministratie: 046-4200363

Competitiezaken: 06-31992041


© 2020 SLTC Tennispark "De Stenen Sluis