Poetetoernooi

Poetetoernooi

Geplaatst op 22-09-2018  -  Categorie: Algemeen

15e “POETE” TOERNOOI!

Een succesvolle en ‘internationale’ Poeteweek zit er op, mede door de groep Duitse kinderen is het een gezellige week geworden. Het begon allemaal wat onwennig voor iedereen maar al snel werd er in Engels, Duits, dialect en gebarentaal met elkaar gecommuniceerd en zelfs voor deze week ‘tennisvriendschappen’ gesloten!
Door ook 3 rood-oranje events te organiseren hebben wij ook de deelnemers van de toekomst al op ons park gehad en hopelijk zijn diegenen die er niet waren, door de leuke verhalen volgend jaar wel van de partij.
De finaledag was er eentje om trots op te zijn, het is weer gelukt veel mensen naar ons park te krijgen, een vol terras ’s middags en volle kantine bij de prijsuitreiking. Veel kinderen moeten natuurlijk nog spelen, om 3e en 4e plaats, finales maar ook het rood-en oranje toernooitje zorgt ervoor dat velen met (groot)ouders naar SLTC komen.

SPONSOREN BEDANKT!

Wij organiseren het toernooi voor álle jeugd van 5 t/m 18 jaar die behalve wedstrijd spelen
ook van gezelligheid houden. Hiervoor hebben we uiteraard sponsoren nodig, we zijn dan ook de nieuwe hoofdsponsor STOER EN ZO enorm dankbaar dat zij ons drie jaar willen steunen! Samen met alle overige sponsoren, waarvan er velen al 15 jaar(!) sponsor zijn,
kunnen wij het toernooi op deze manier blijven organiseren.

Het enthousiasme van deelnemers en ouders zorgen ervoor dat alle werk voorafgaande- en tijdens de toernooiweek weer energie geven voor volgend jaar, dan gaan we er
natuurlijk iets speciaals van maken bij het 100 jarig bestaan van SLTC.

Rest ons nog iedereen te bedanken die op welke wijze dan ook heeft meegeholpen gedurende de week want zonder alle hulp en handjes is een week evenement niet te organiseren! Een speciaal bedankje nog voor Ben, die onze commissie gaat verlaten, bedankt voor alle werk en hopelijk mogen we in geval van nood nog eens bellen… !

De Poete-commissie

 

img-20180826-181014 

 


SLTC Sittard

logo-sltc2007

ADRESGEGEVENS

Agricolastraat 79

6131 JW Sittard

PRIVACYBELEID

Bekijk hier ons privacybeleid

BEL ONS

Tel. kantine: 046-4513760

Secretariaat: 06-51292202

Ledenadministratie: 046-4200363

Competitiezaken: 06-31992041


© 2020 SLTC Tennispark "De Stenen Sluis