Tennis voor de jeugd

Tennis voor de jeugd

Geplaatst op 01-05-2020  -  Categorie: Algemeen

Beste SLTC-ers,

In onze mail van maandag 27 april jl. gaven we aan dat het tennissen voor de jeugd wat ons betreft vanaf maandag 4 mei van start kan gaan. Inmiddels hebben we van de gemeente groen licht gekregen om te starten. De jeugdleden kunnen dus eindelijk weer de baan op!

Protocollen

We kunnen echter niet onder dezelfde condities tennissen zoals we dat gewend waren. We vragen daarom met klem aan iedereen om de meegestuurde protocollen door te lezen. Bespreek ze ook met de kinderen. Deze protocollen dient iedereen strikt na te leven. Ze kunnen van levensbelang zijn en niet naleving ervan kan de sluiting van ons park betekenen!

Thuis

 • Trek thuis je sportkleding aan.
 • Ga, voordat je naar de club vertrekt,  thuis naar het toilet.
 • Was voor en na het bezoek aan de club je handen met water en zeep.
 • Neem je eigen, gevulde bidon mee.
 • Vertrek thuis op een tijdstip waarvan je weet dat je niet eerder dan 10 minuten voor de sportactiviteit op de club aanwezig zult zijn.
 • Douchen moet thuis.

Park

 • Kom alleen naar de club als voor jou een activiteit (training of vrijspelen) gepland staat.
 • Kinderen komen alleen naar het park of worden bij de poort afgezet door hun ouder/begeleider.
 • Betreed het park alleen op aanwijzing van de organisatie.
 • Het park is voorzien van een verplicht na te leven route.
 • De kantine, de kleedkamers en andere ruimtes blijven gesloten. Het toilet mag alleen in uitzonderlijke gevallen gebruikt worden. EHBO-benodigdheden liggen binnen handbereik.
 • Desinfectiemateriaal is te vinden bij de buitenkraan aan de achterkant van de kantine.
 • Verlaat het park direct na de sportactiviteit.
 • De parkeerplaats dient alleen gebruikt te worden voor het afzetten van jeugdleden. Samenscholing voor/na de training/vrijspelen is derhalve niet toegestaan.

Training

 • Communiceer met je trainer over je aanwezigheid/afwezigheid in de training.
 • We hebben, net zoals andere clubs in de regio, slechts de beschikking over 2 banen gekregen van de gemeente. Het kan daarom zo zijn dat de trainingstijden iets aangepast worden door de trainer. Mocht dat zo zijn, dan informeert de trainer jullie daarover.
 • Sporters van 13 t/m 18 jaar moeten 1,5 meter afstand houden tot alle andere personen, dus ook tot trainers en andere sporters. Bij sporters t/m 12 jaar is deze afstandsbeperking alleen ten aanzien van de trainer aan de orde.
 • Nadere informatie over de trainingen ontvang je spoedig van jouw trainer.

Vrijspelen

We zijn voornemens om op maandag van 18.30 tot 20.30 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur op de twee banen die de gemeente aan ons ter beschikking heeft gesteld vrij spelen voor de jeugdleden aan te bieden. Dit kan en mag alleen plaatsvinden onder begeleiding van één volwassene. Deze begeleider zorgt ervoor dat iedereen zich aan de voorgeschreven regels houdt. We zoeken daarom naar mensen die ons op dit gebied willen ondersteunen. Aanmelden kan via: ofni.[antispam].@sltc-sittard.nl. Indien we deze begeleiders gevonden hebben, kunnen we het vrijspelen verder gaan inrichten. Totdat nieuwe berichtgeving van het bestuur heeft plaatsgevonden, blijft vrijspelen derhalve verboden.

Senioren

Voor de senioren zijn de eerder gecommuniceerde maatregelen verlengd tot en met 19 mei. Senioren zijn daarom HELAAS tot die datum niet welkom op het tennispark. Ze mogen wel hun kinderen bij de toegangspoort afzetten of zich aanmelden om de vrijspelende jeugd te begeleiden.

De KNLTB treft inmiddels voorbereidingen om de senioren weer snel de baan op te kunnen laten gaan indien het kabinet de maatregelen versoepelt. Wij zullen op dat moment, net zoals we dat nu hebben gedaan, de tijd nemen om een en ander op de meest veilige manier in te richten.

Aan de senioren voorlopig dus de tip om jezelf thuis fit te houden, zodat we straks zo goed mogelijk uit de startblokken kunnen gaan.

Communicatie

Communiceer daar waar nodig is met het bestuur (via: ofni.[antispam].@sltc-sittard.nl) of met jouw trainer.

Kijk voor meer informatie over het virus of de geldende maatregelen op de website van het RIVM of de KNLTB (corona.knltb.nl).

Beste leden. Bij dit alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop!

Blijf gezond, let goed op elkaar en voor de jeugdleden: geniet van het sporten.

Het bestuur

Protocol verantwoord sporten ouders en verzorgers

Protocol veiligheid en hygiëne voor iedereen

Protocol verantwoord sporten kinderen en jongeren


SLTC Sittard

logo-sltc2007

ADRESGEGEVENS

Agricolastraat 79

6131 JW Sittard

PRIVACYBELEID

Bekijk hier ons privacybeleid

BEL ONS

Tel. kantine: 046-4513760

Secretariaat: 06-51292202

Ledenadministratie: 046-4200363

Competitiezaken: 06-31992041


© 2020 SLTC Tennispark "De Stenen Sluis