Update Corona 30 September 2020

Update Corona 30 September 2020

Geplaatst op 30-09-2020  -  Categorie: Algemeen

Beste SLTC-ers,

Helaas heeft het kabinet opnieuw landelijke maatregelen getroffen in de strijd tegen COVID. Deze maatregelen hebben ook invloed op het tennissen bij SLTC. Een aantal zaken is ongewijzigd (afstand, gemarkeerde route, gezond verstand, enz.), maar ook een aantal belangrijke zaken is als volgt gewijzigd:

 

  1. De kantine

Vanaf dinsdag 29 september 18.00 hebben wij de kantine gesloten. Alleen de herenkleedkamer- en toilet blijven te bereiken met behulp van je KNLTB-pasje. Vergeet s.v.p. de buitendeur niet te sluiten als je binnen bent geweest en neem de ballen niet mee naar huis. (Voor meer informatie over tennis en COVID: KNLTB Corona Toolbox: https://corona.knltb.nl)

  1. Vrij spelen en training

Vrij spelen en trainen (de meeste trainingen zijn inmiddels al afgelopen) blijft mogelijk. Voor het vrij spelen blijft gelden: je bent alleen welkom op het park op het tijdstip waarvoor je vanaf thuis een baan hebt kunnen reserveren via de KNLTB clubapp.! Het is niet toegestaan om op het park te blijven  noch dat ouders naar de training van hun kinderen komen kijken. (Voor meer informatie over tennis en COVID: KNLTB Corona Toolbox: https://corona.knltb.nl)

  1. Competitie

Bij goed weer gaat de competitie gewoon door. De thuisspelende teams ontvangen de tegenstanders 10 minuten voor aanvang van de wedstrijden en kunnen na de ploeguitwisseling meteen de baan op. Na afloop van de laatste wedstrijd verlaat iedereen zo snel mogelijk het park, er mag geen borrel/lunch genuttigd worden na de wedstrijden. Wij adviseren je wel eigen eten en drinken mee te nemen voor tijdens en tussen de wedstrijden.

Voor jeugdteams t/m 17 jaar geldt dat ouders die moeten rijden naar uitwedstrijden deel uitmaken van het begeleidende team. Andere toeschouwers zijn echter niet toegestaan.

De teamcaptains van de vrijdagavond krijgen een bericht met een nieuw baanschema om de mensen beter over het park te verdelen.

De tennisballen worden aan de teamcaptains uitgereikt. Hierover krijgen jullie nog een bericht.

Voor meer informatie, en wij doen een dringend beroep op jullie eigen verantwoordelijkheid, verwijzen we naar de Competitie Update van de KNLTB: https://bit.ly/3if00bA

 

  1. Competitiebijdragen

Vorige week hebben de teamcaptains een factuur ontvangen m.b.t. de competitiebijdrage en de bijdrage voor een lunch / borrelplank, afhankelijk van de dag waarop het team competitie speelt. Op dit moment zijn er twee situaties ontstaan, deze worden onderstaand toegelicht:

  1. De factuur is reeds voldaan door de teamcaptain:

In deze situatie stellen wij voor dat wij aan het eind van de competitie zullen bepalen in hoeverre elk team gebruik heeft kunnen maken van een lunch/borrelplank. Aan de hand hiervan zal een deel van het bedrag van de oorspronkelijke factuur worden teruggestort.

 

  1. De factuur is nog niet voldaan door de teamcaptain:

Gezien het feit dat de competitie doorgang zal vinden, verzoeken wij de teamcaptain om de vergoeding aan de KNLTB (€ 38,50) naar ons over te maken. Aan het eind van de competitie zullen wij ook bij deze teams nagaan in hoeverre gebruik is gemaakt van een lunch/borrelplank. Hieromtrent zal een afrekening plaatsvinden. Mochten er vragen zijn omtrent bovenstaande dan het verzoek aan de teamcaptain om contact op te nemen met de penningmeester (retseemgninnep.[antispam].@sltc-sittard.nl).

 

Wij wensen jullie, ondanks het feit dat we opnieuw de regels hebben moeten aanscherpen, een fijn einde van het buitenseizoen en veel plezier en succes tijdens de competitie. Mochten er naar aanleiding van deze mail nog vragen zijn, dan kunt u een mail sturen naar ofni.[antispam].@sltc-sittard.nl

 

Met sportieve groeten,

 

Het bestuur

 

 


ADRESGEGEVENS

Agricolastraat 79

6131 JW Sittard

PRIVACYBELEID

Bekijk hier ons privacybeleid

BEL ONS

Tel. kantine: 046-4513760

Secretariaat: 06-51292202

Ledenadministratie: 046-4200363

Competitiezaken: 06-31992041


© 2021 SLTC Tennispark "De Stenen Sluis''