We gaan weer open, maar...

We gaan weer open, maar...

Geplaatst op 15-05-2020  -  Categorie: Algemeen

Beste SLTC’ers,

We hebben fantastisch nieuws! Vanaf zaterdag 16 mei is iedereen weer welkom op ons tennispark. Het heeft weliswaar even geduurd, maar dat was nodig om voldoende aandacht te kunnen besteden aan ieders veiligheid. We doen daarom met klem een beroep op jullie eigen verantwoordelijkheid: houd je aan alle regels die in de protocollen worden opgesomd (zie dit keer wel de bijlage..)

Proeftennissen

Het park gaat open ondanks het feit dat we als bestuur niet geheel tevreden zijn over de manier waarop het proeftennissen gister is verlopen. De looproutes werden niet altijd nageleefd en er werd nabeschouwd op en rond het park (in een enkel geval zelfs onder het genot van een drankje). We hopen dat dit alles te wijten valt aan de onwennigheid met de nieuwe regels en maatregelen. Indien de komende dagen blijkt dat dit alles niet verbetert, zijn we genoodzaakt het park opnieuw te sluiten.

(Hygiëne-)maatregelen

  • Je hebt pas toegang tot het tennispark indien je via de KNLTB Club App een baan hebt gereserveerd of indien je training hebt.
  • We begrijpen dat sommige leden de voorkeur geven aan een dubbel, maar voorlopig mag er alleen enkelspel gespeeld worden.
  • Op het park is een verplicht na te leven route aangebracht. Kruip dus niet onder linten door om een net wat kortere route te hebben.
  • Was je handen voor en na het tennissen (bij de buitenkraan).
  • Desinfecteer dat wat je nodig acht (klinken, handgrepen, vegers, etc.).
  • Blijf niet op of rond het park hangen. Neem ook geen drinken mee om na afloop nog gezellig na te praten.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het opvolgen van alle regels. Gebruik te allen tijde je gezond verstand en denk niet te lichtzinnig over de getroffen maatregelen. De gemeente heeft ons gezegd dat een handhavingsteam de diverse sportclubs bezoekt om op de naleving van de coronamaatregelen te controleren. Uitgedeelde boetes zijn derhalve voor eigen rekening. Let op: dit kan echter ook gevolgen hebben voor je medeleden, lees: de mogelijke sluiting van het tennispark.

KNLTB Club App

Je kunt vanaf nu een baan reserveren om vrij te spelen. We verzoeken iedereen niet langer dan één week vooruit te reserveren en niet te vaak te reserveren. Op die manier krijgt iedereen de kans om te spelen. Indien wij merken dat er toch ‘misbruik’ van het systeem wordt gemaakt, dan zullen we handmatig reserveringen verwijderen/het systeem aan gaan passen.

Geen reservering of geen baan vrij? KOM NIET NAAR HET PARK.

We hebben het idee dat het de meeste leden lukt om de KNLTB Club App te installeren. Mocht dit niet zo zijn, meld je dan via ct.[antispam].@sltc-sittard.nl. Let op: het gaat om de KNLTB Club App, niet om de Club App.

We willen iedereen wijzen op het feit dat een aantal gegevens (emailadres, telefoonnummer en pasfoto) binnen de app automatisch voor alle leden zichtbaar zijn. Indien je dit niet wenst, dan kun je dit uitschakelen op de manier zoals in de afbeelding onder aan dit bericht is geïllustreerd (druk op ‘’meer’’ en daarna op ‘schuifregelaar’’).

We wensen jullie veel spelplezier toe, vertrouwen op jullie medewerking in het naleven van de maatregelen en hopen op deze manier samen het park geopend te kunnen houden.

 

Sportieve groeten,

Het bestuur

knltb-clubapp

 


ADRESGEGEVENS

Agricolastraat 79

6131 JW Sittard

PRIVACYBELEID

Bekijk hier ons privacybeleid

BEL ONS

Tel. kantine: 046-4513760

Secretariaat: 06-51292202

Ledenadministratie: 046-4200363

Competitiezaken: 06-31992041


© 2021 SLTC Tennispark "De Stenen Sluis''