PR & Sponsoring

Sponsorcommissie

 

 

De sponsorcommissie heeft als doel de sponsoring van onze vereniging te structureren en verder uit te bouwen. De sponsorcommissie zet zich in om bedrijven als sponsor voor onze club te werven en dat is tegenwoordig niet altijd even eenvoudig. Toch lukt het ons om steeds meer sponsoren bij SLTC te betrekken en wij zijn uiteraard ook erg verheugd met de ondernemers die zich reeds inzetten voor de club!

Het geld dat we ontvangen dankzij sponsoring wordt gebruikt voor extra jeugdactiviteiten en toernooien. Vorig jaar zijn onze reclame-uitingen vernieuwd, wij kunnen met trots zeggen dat dit een prachtig resultaat heeft opgeleverd voor zowel onze sponsoren als voor het tennispark.

Binnen onze vereniging is afgesproken dat alle vormen van sponsoring zoveel als mogelijk via de sponsorcommissie lopen. De commissie maakt sponsorafspraken en legt deze waar nodig vast.

Heb jij ideeën of wensen omtrent sponsoring of wil je graag sponsor worden bij SLTC Sittard? Neem dan gerust contact met ons op via gnirosnops.[antispam].@sltc-sittard.nl. Bedrijfssponsor worden kan al vanaf €250,- per jaar!

Jean Leinders
Roger Willemsen
Mick Brekelmans
Jörn Bornkamp

SLTC Sittard

logo-sltc2007

ADRESGEGEVENS

Agricolastraat 79

6131 JW Sittard

PRIVACYBELEID

Bekijk hier ons privacybeleid

BEL ONS

Tel. kantine: 046-4513760

Secretariaat: 06-51292202

Ledenadministratie: 046-4200363

Competitiezaken: 06-31992041


© 2020 SLTC Tennispark "De Stenen Sluis