Trainers

Trainers van SLTC

Onze trainers stellen zich graag even voor:

 

Ronald de Bruyn

Toen ik bij SLTC begon met training geven, bestond deze vereniging 65 jaar. 

Nooit gedacht dat ik bij het 100 jarig bestaan nog steeds training zou geven. Dat zegt niet alleen iets over mij, maar vooral over deze vereniging.

Inmiddels 58 jaar, 31 jaar getrouwd, 2 dochters, waarvan er nog 1 lid van SLTC is en ik maak zelfs dit jaar een comeback in het meest getalenteerde, gemotiveerde en prestigieuze team van SLTC:  Jean, Herman Jan, Boudewijn, Olaf, Joep, Jean, Piet en Harrold. Een aantal van hen zijn actief in het bestuur (of geweest) en tennisten al als jeugdlid bij SLTC.  En er zijn nog veel meer leden met zo'n betrokkenheid. De vereniging heeft een rijke historie en ook de jeugd is gelukkig weer sterk groeiend. Dat kenmerkt deze vereniging en het blijft dan ook  een voorrecht om hier training te mogen geven.

Tevens wil ik van deze gelegenheid gebruik om iets aan te kondigen: op zondag 2 april 2034 tijdens de Vreigelmorge zal ik na 50 jaar training geven, op een ludieke manier definitief afscheid nemen.  Reserveer vast deze datum! Ik hoop dat mijn (veel oudere) teamgenoten dit ook nog mee mogen maken.

 

Manon Beltgens

Het tennisbloed stroomt door mijn aderen, met 10 jaar begonnen, ik wilde niets anders dan tennissen en lesgeven en dat heb ik gedaan!

Ik geef inmiddels 39 jaar training waarvan de eerste 20 jaar fulltime naast mijn eigen (wedstrijd) tennis en de laatste 19 jaar naast mijn werk bij Intersport, alleen nog senioren.

Behalve het ‘werk’ óp de baan is organiseren mijn tweede hobby. In zowel jeugdcommissie vroeger, als activiteitencommissie (AC) tot 2 jaar geleden, heb ik met veel plezier allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Nog steeds zit ik in de organisatie van ons “Poete” toernooi waar ik er samen met de AC voor probeer te zorgen dat de jeugd van SLTC en omgeving, in augustus een geweldige tennisweek beleeft. Niets is leuker dan mensen enthousiast te maken voor deze leuke, gezonde en gezellige sport.

Mijn grootste uitdaging is er voor te zorgen dat men niet alleen beter gaat tennissen maar vooral ook méér gaat tennissen waardoor je er nog meer plezier aan gaat beleven want tennissen is meer dan alleen een balletje heen en weer slaan. Naast techniek is tactiek een heel belangrijk onderdeel en juist dát is waar nog veel winst te behalen valt voor iedereen. Vergeet niet dat als je wil kunnen winnen, je eerst moet leren verliezen!

Hoé je moet tennissen leer je tijdens de training maar tennissen leer je door veel te spelen!

 

Marc Gillissen

Mijn naam is Marc Gillissen en ik ben de vader van 2 prachtige dochters waar ik met volle teugen van geniet. Net zoals ik van hen geniet, geniet ik ook van het op de baan staan en lessers nieuwe dingen bij te brengen. Ik doe er dan ook alles aan om via de nodige cursussen de nieuwste technieken en tactieken toe te passen.

Inmiddels ben ik al 7 jaar trainer bij SLTC. Ik heb de totale jeugdtraining onder mijn hoede, maar geef ook meerdere avonden les aan de senioren van SLTC. We zorgen ervoor dat alle jeugdleden minimaal 2x in de week op de baan staan met onze bijzondere activiteit op de zaterdag ochtend. Ook probeer ik zoveel mogelijk alle jeugdteams te begeleiden tijdens de competitie.

 

Evelyne Aerts Dullens

Vanaf deze zomer ben ik, een 48 jarige goedlachse vrouw, weer twee dagen actief op mijn vertrouwde tennispark bij SLTC.

Als 11 jarig meisje begon ik met tennissen bij SLTC. Meerdere jaren heb ik in team 1 mogen spelen en jaren later als trainster gefunctioneerd. Ook toen was Marc Gillisen mijn geweldige collega.

o.a. Mijn ervaring als wedstrijdspeelster nationaal en internationaal helpt mij het beter spelen van dit fantastische spelletje aan anderen over te brengen. De laatste 10 jaar heb ik me gespecialiseerd, met behulp van de Mindset methode, om het mentale (aandacht en hoe stuur ik mezelf aan) als uitgangspunt te gebruiken in de trainingen.

Ik heb er ontzettend veel zin in en verheug me op de vele leuke momenten op de tennisbaan. Ik wens allen een geweldig seizoen toe!

SLTC Sittard

logo-sltc2007

ADRESGEGEVENS

Agricolastraat 79

6131 JW Sittard

PRIVACYBELEID

Bekijk hier ons privacybeleid

BEL ONS

Tel. kantine: 046-4513760

Secretariaat: 06-51292202

Ledenadministratie: 046-4200363

Competitiezaken: 06-31992041


© 2020 SLTC Tennispark "De Stenen Sluis