Welkomstwoord voorzitter

Welkomstwoord door voorzitter Jean Leinders

Hartelijk welkom bij SLTC, graag wil ik in enkele woorden onze vereniging aan u voorstellen.

SLTC is al vele jaren een bruisende club, waar voor alle categorieën aandacht en plaats is. Zo kennen wij een grote jeugdafdeling, organiseren wij vele toernooien en wordt er met circa vijftig teams deelgenomen aan alle via de KNLTB georganiseerde competities. Wij hebben een volle activiteitenkalender voor recreatieve leden maar is er zeker ook aandacht voor leden die enkel zo nu en dan een balletje willen slaan. Kortom, bij SLTC is er voor iedereen plaats en het bestuur streeft er voortdurend naar alle leden een zo goed mogelijk programma aan te bieden.

De vereniging heeft een prachtige accommodatie in het Stadspark. "De Stenen Sluis", bestaat uit 8 gravelbanen en 4 minibanen. De gravelbanen zijn voorzien van moderne LED verlichting.


Het verenigingsgebouw is een sfeervol clubhuis, heeft gepaste douche- en kleedruimtes en een gezellige bar met verwarmd terras. De bar wordt gerund door professionele krachten die steeds meer worden bijgestaan door vrijwilligers. De consumptieprijzen zijn verenigingsvriendelijk. Voor het proeven van de echte SLTC-sfeer is iedereen in het seizoen welkom in ons clubhuis waar het dan gezellig toeven is.

Het tennisseizoen loopt bij ons vanaf 1 april tot en met eind september, waarna het clubhuis gesloten wordt; daarna blijven de banen bespeelbaar tot 1 december. Tijdens het seizoen hoeven onze leden niet zelf voor tennisballen te zorgen. Deze worden door de vereniging beschikbaar gesteld.


Ik heet ook alle nieuwe leden van harte welkom. Doe zoveel mogelijk mee met de verschillende activiteiten zodat je de vereniging en andere clubleden snel leert kennen! Denk daarbij ook aan vrijwilligerswerk dat zich bij uitstek leent om andere leden snel te leren kennen! 

Ik roep tenslotte alle leden op om regelmatig deze website en onze Facebookpagina te bezoeken, zodat iedereen op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en activiteiten binnen onze vereniging.

Rest mij enkel nog jullie allemaal een goed tennisseizoen te wensen!


Met vriendelijke groet,
Jean Leinders

Voorzitter

 

Welkom nieuwe leden

SLTC Sittard

logo-sltc2007

ADRESGEGEVENS

Agricolastraat 79

6131 JW Sittard

PRIVACYBELEID

Bekijk hier ons privacybeleid

BEL ONS

Tel. kantine: 046-4513760

Secretariaat: 06-51292202

Ledenadministratie: 046-4200363

Competitiezaken: 06-31992041


© 2020 SLTC Tennispark "De Stenen Sluis