Welkomstwoord voorzitter

Welkomstwoord door voorzitter Jean Leinders

 

Hartelijk welkom bij SLTC, graag wil ik in enkele woorden onze vereniging aan u voorstellen.

De Sittardse Lawn Tennis Club, kortweg SLTC genoemd, is opgericht op 19 maart 1919 en behoort tot

de grootste en tevens oudste tennisverenigingen van Limburg.


De vereniging beschikt over een in het stadspark van Sittard aan de Agricolastraat gelegen mooie accommodatie "De Stenen Sluis", bestaande uit acht gravelbanen en vier minibanen. De gravelbanen zijn verlicht. In de loop van dit jaar wordt het park voorzien van LED verlichting.


Het verenigingsgebouw is een modern clubhuis, heeft gepaste douche- en kleedruimtes en een gezellige bar met verwarmd terras. De bar wordt gerund door professionele krachten die worden bijgestaan door vrijwilligers. De consumptieprijzen zijn verenigingsvriendelijk. Voor het proeven van de echte SLTC-sfeer is iedereen tijdens de zomermaanden welkom in ons clubhuis waar het dan gezellig toeven is.


SLTC is al vele jaren een bruisende club, waar voor alle categorieën aandacht is. Zo kennen wij een grote jeugdafdeling, organiseren wij vele toernooien en wordt er met circa vijftig teams deelgenomen aan alle via de KNLTB georganiseerde competities. Wij hebben een volle activiteitenkalender voor recreatieve leden maar is er zeker ook aandacht voor leden die enkel zo nu en dan een balletje willen slaan. Kortom, bij SLTC is er voor iedereen plaats en het bestuur streeft er voortdurend naar alle leden een zo goed mogelijk programma aan te bieden.


Het officiële tennisseizoen loopt bij ons vanaf 1 april tot en met eind september, waarna het clubhuis gesloten wordt; daarna blijven een viertal banen bespeelbaar tot en met 1 december. Tijdens het officiële seizoen hoeven onze leden niet zelf voor tennisballen te zorgen. Deze worden door de vereniging beschikbaar gesteld.


Ik heet ook alle nieuwe leden van harte welkom. Doe zoveel mogelijk mee met de verschillende activiteiten zodat je de vereniging en andere clubleden snel leert kennen!


Ik roep tenslotte alle leden op om regelmatig deze website en onze Facebookpagina te bezoeken, zodat iedereen op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en activiteiten binnen onze vereniging.


Rest mij enkel nog jullie allemaal een goed tennisseizoen 2018 te wensen!


Met vriendelijke groet,


Jean Leinders

Voorzitter

SLTC Sittard

logo-sltc2007

ADRESGEGEVENS

Agricolastraat 79

6131 JW Sittard

BEL ONS

Tel. kantine: 046-4513760

Secretariaat: 046-4585479

Ledenadministratie: 046-4200363


© 2018 SLTC Tennispark "De Stenen Sluis