Welling Peugeot Aope

Welling Peugeot Aope

De Aope Zittesje staat al jarenlang bekend als één van de leukste tennistoernooien van Limburg. Sponsoren en publiek kunnen genieten van wedstrijdtennis op prestatief of meer recreatief niveau. SLTC en de toernooicomissie zien jullie graag op ons toernooi!

Welling Peugeot nieuwe hoofdsponsor

Op zaterdag 27 september 2020 werd de samenwerking in het bijzijn van Bram en Michèle Dieteren van Welling Peugeot gevierd met de onthulling van het sponsordoek op ons tennispark.


Met dank aan onze nieuwe hoofdsponsor groeit het Welling Peugeot Aope uit tot het enige drie sterren Nationaal Ranglijsttoernooi van Limburg en daarmee in potentie tot het sterkst bezette toernooi in onze provincie. De eerstvolgende editie wordt gehouden van 26 juli tot en met 1 augustus 2021.

Waar wij voor staan
We zijn een organisatie van enthousiaste vrijwilligers en organiseren een kwalitatief hoog (NRT) tennistoernooi in het zuiden van Nederland, waar zowel professionaliteit als teamwork en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Binnen het team vullen wij elkaar aan en stemmen wij onze organisatie af op de wensen van de sponsoren, spelers en toeschouwers.

We vinden het belangrijk dat onze sponsoren met elkaar in contact komen en dat zij zich goed naar buiten kunnen profileren met hun product. Wij willen onze sponsoren aan het toernooi verbinden middels meerjarige contracten, zodat we het niveau op de lange termijn kunnen handhaven.

Dankzij ons podium kunnen deelnemers zich regionaal en landelijk onderscheiden. Verder denken we met hen en hun trainers mee wat betreft de faciliteiten, in de breedste zin van het woord, op en rondom ons tennispark.

We zijn ervan overtuigd dat onze accommodatie bij uitstek geschikt is om een toernooi van deze omvang te realiseren. Zolang wij sponsoren, spelers en toeschouwers voldoende te bieden hebben, is het organiseren van de Aope Zittesje de perfecte manier om te laten zien waar SLTC voor staat.  

Hoe je ons kan bereiken

Stuur voor (direct) telefonisch contact even een mailtje met je vraag en/of telefoonnummer.

Mail ons     Facebook     Instagram     MijnKNLTB     MijnKNLTB (NRT)

 

ADRESGEGEVENS

Agricolastraat 79

6131 JW Sittard

PRIVACYBELEID

Bekijk hier ons privacybeleid

BEL ONS

Tel. kantine: 046-4513760

Secretariaat: 06-51292202

Ledenadministratie: 046-4200363

Competitiezaken: 06-31992041


© 2021 SLTC Tennispark "De Stenen Sluis''