Wintertraining senioren

Inschrijven wintertraining 2018-2019

Beste tennisvrienden,

Dit jaar willen trainers en TC weer voor senioren de mogelijkheid bieden om in de wintermaanden als SLTC lid training te volgen in de hal van Carperion.

Er worden 20 lessen gegeven. Geen training is er tijdens de schoolvakanties (Herfst-, Kerst- en Carnavalsvakantie), er kan dan wel vrij gespeeld worden.

Inschrijfformulier

Inschrijven kan door dit inschrijfformulier te printen, volledig ondertekend in te vullen en te sturen naar ofni.[antispam].@mgtennis.nl. Het inschrijfformulier kan ook direct op de website van mgtennis.nl worden ingevuld: https://mgtennis.nl/inschrijven-senioren/

Begin oktober worden de groepsindelingen gecommuniceerd.

Trainingsdagen en indeling 

De trainingen zullen in principe op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagavonden plaatsvinden. Bij meer belangstelling of verhindering op deze avond zal gezocht worden naar alternatieven (wellicht op de zaterdag- of zondagochtend). Verhinderingen of voorkeuren kunnen kenbaar gemaakt worden bij de inschrijving, er zal zo veel mogelijk rekening mee gehouden worden.

Trainingen

Trainingen zijn mogelijk in een groep met 4 personen. Andere voorkeuren kunnen natuurlijk kenbaar gemaakt worden via de aangegeven mailadressen.

SLTC Sittard

logo-sltc2007

ADRESGEGEVENS

Agricolastraat 79

6131 JW Sittard

PRIVACYBELEID

Bekijk hier ons privacybeleid

BEL ONS

Tel. kantine: 046-4513760

Secretariaat: 06-51292202

Ledenadministratie: 046-4200363


© 2019 SLTC Tennispark "De Stenen Sluis