Informatie trainingen

Tennisclub SLTC biedt alle leden de mogelijkheid om tennistrainingen op verschillende niveaus te volgen. De trainingen worden verzorgd worden KNLTB geaccrediteerde trainers, ze hebben zich al aan U voorgesteld op deze website.  

De trainingsmogelijkheden zijn divers:

  • Privé training.

  • Groepstrainingen voor junioren en senioren, meestal in groepen van 4 leerlingen bij de senioren en groepen van 8 bij de jeugd. Met de indeling wordt uiteraard zo goed mogelijk rekening gehouden met de speelsterktes van de spelers.

  • Thematraining, deze wordt diverse keren per jaar aangeboden. Hierin wordt telkens 1 onderdeel van de tennissport intensief geoefend (denk aan dubbelspel, backhand, service, netspel, enz.)

  • Tennisclinics voor junioren.

  • Trainingsweek voor junioren. Dagelijks samen trainen in de ochtend in combinatie met het spelen van wedstrijden tijdens ons Poete toernooi, het jeugdtoernooi van SLTC.  

Uiteraard staan wij altijd open voor nieuwe ideeën! Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden samen te bekijken.  

Trainers en vereniging hebben maar één doel en dat is dat aan élk lid de mogelijkheid wordt geboden te trainen in een voor hem/haar geschikte groep en - omgeving waarbij verbetering en plezier bovenaan staan.  

Voor meer informatie, s.v.p. contact opnemen met Frank Vermeulen([email protected]).

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 46 451 3760

Adres

Agricolastraat 79
6131 JW Sittard

KVK-nummer

40186824