Jeugd

Bij SLTC vinden wij de jeugd erg belangrijk. Zij zijn immers de toekomst voor ons. Bij ons is elk type speler welkom: diegene die gewoon lekker plezier wil hebben, de ambitieuze die zo goed mogelijk wil worden, en alle variaties daar tussen in.

Wij bieden zowel trainingen als competitie aan, maar ook verschillende activiteiten waar de kinderen aan deel kunnen nemen. Wij hebben een actieve jeugdcommissie en trainer waardoor we een mooi gevuld en divers jaarprogramma kunnen aanbieden. Natuurlijk heb je als lid ook altijd de mogelijkheid om vrij te tennissen.

De trainingen worden gegeven door onze enthousiaste en betrokken trainer Frank Vermeulen. Meer informatie kun je vinden via www.styp.nl/tennis.html

In de competitie doen we met teams op verschillende niveaus/leeftijdsgroepen mee (Rood, Oranje, Groen en Geel), zowel in het voorjaar (april/mei) als in het najaar (september/oktober). We stimuleren de jeugdleden om hieraan mee te doen, want zo kunnen ze wat ze tijdens de training geleerd hebben, toepassen en beter worden. Tegelijkertijd leren ze hun teamgenootjes beter kennen hetgeen voor meer plezier zorgt.

Naast de competitie organiseren we allerlei leuke activiteiten, zoals tennisclinics, kennismaking met padel, onderlinge wedstrijdjes, uitwisseling met andere verenigingen uit de omgeving clubkampioenschappen, en een duo-toernooi waarin het jeugdlid samen met vader, moeder of andere volwassene strijdt tegen anders duo’s. Onze grootste jaarlijkse activiteit is het jeugdweekend waarbij we naast de clubkampioenschappen voor de jeugd, verschillende (avond)activiteiten organiseren op en rond ons tennispark, inclusief een overnachting met alle tennisvriendjes en vriendinnetjes. Bij foto’s kun je een beeld krijgen van de sfeer en de activiteiten bij SLTC.

De kosten van tennissen bij SLTC als jeugdspeler kunnen als volgt worden samengevat:

  1. Het lidmaatschap. Deze is verplicht waarbij de bijdrage afhankelijk is van de leeftijd. Zie elders op de site voor de details. Als lid mag je altijd vrij komen tennissen. Het geld wordt gebruikt voor onderhoud van de banen en de kantine. Hiervoor mag je altijd vrij komen spelen.
  2. De tennistrainingen. Tennistraining is niet verplicht, maar als een kind start met tennissen is training zeker aan te raden. De meeste jongere kinderen trainen 1x in de week een uur. Als de kinderen wat groter worden gaan ze soms 2x per week een uur trainen. Inschrijven (en betalen) voor trainingen verloopt via de trainer. Voor meer informatie kijk op de site van onze trainer Frank (zie hierboven de link). Je kunt je gratis inschrijven voor 3 proeflessen!
  3. De activiteiten. Dit jaar hebben we, dankzij onze sponsors  ‘CodeForward’, ‘Suppilo’, ‘Arsitta’, ‘Cynthia medisch pedicure& schoonheidssalon’ en ‘Intersport’  een activiteitenpakket kunnen aanbieden voor 40 euro. Hiervoor mogen de kinderen meedoen aan alle activiteiten gedurende het hele jaar (met uitzondering van het jeugdweekend) en hebben de kinderen een trainingsbroek, shirt en vest gekregen. Het jeugdweekend is een aparte activiteit waarvan de bijdrage 15 euro is. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 46 451 3760

Adres

Agricolastraat 79
6131 JW Sittard

KVK-nummer

40186824