Frank Vermeulen

 

Mijn naam ik Frank Vermeulen. Ik woon in Landgraaf en heb een LAT-relatie met mijn vriendin Miriam.

Ik ben 53 jaar en speel al sinds mijn 8e levensjaar, met veel plezier, tennis.
Tennis is voor mij altijd mijn grote passie geweest. Ik heb bij diverse verenigingen in de Oostelijke Mijnstreek getennist. Daarnaast heb ik ook al op jonge leeftijd een aantal jaren les gegeven aan junioren en senioren en samen met (jeugd)commissies diverse activiteiten mogen organiseren zoals tenniskampen, tennistoernooien en andere leuke dingen. Eigenlijk was ik in mijn vrije tijd altijd wel op of naast de tennisbaan te vinden.

Nadat ik 21 jaar geleden vader ben geworden van mijn dochter Myrthe, heb ik mijn tennisrackets tijdelijk opgeborgen omdat ik niet meer genoeg tijd had om werk, gezin en sport op een prettige manier te combineren.

Sinds 2015 ben ik als ZZP-er weer fulltime tennistrainer geworden en hebben we STYP (Sport Tennis Yoga Pilates) opgericht, (Ook Miriam zal vaak betrokken zijn bij de trainingen) ik heb met name gewerkt bij NTC ’72 in Nederweert en nog een aantal uren bij diverse andere clubs in Limburg.

Als trainer geef ik niet alleen les maar wil ik samen met de club een positieve bijdrage leveren op het gebied van tennis. Samenwerken en kwalitatief maatwerk leveren is mijn streven.

Ik ben een gedreven mens die van een grapje houd. “Tennis is leuk en geeft voldoening” is wat ik wil overbrengen: Mensen stimuleren en zien groeien als tennisser is voor mij belangrijk maar het belangrijkste is dat je, met veel plezier, jezelf uitdaagt om het beste uit jezelf te halen op elk (tennis)gebied.
Ik hoop snel met jullie kennis te mogen maken.

Tot op de baan!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 46 451 3760

Adres

Agricolastraat 79
6131 JW Sittard

KVK-nummer

40186824