FYN Makelaardij Aope Zittesje

De Aope Zittesje staat al jarenlang bekend als één van de leukste tennistoernooien van Limburg. Sponsoren, spelers en toeschouwers kunnen genieten van wedstrijdtennis op semi-prestatief en recreatief niveau. SLTC en de toernooicomissie zien jullie graag op ons toernooi.

Inschrijven kan via MijnKNLTB en volg ons via Facebook en Instagram.   

Playbackshow – definitief terug van weggeweest

Kunnen jullie je nog herinneren hoe het er aan toe ging tijdens de Aope Zittesje? Het is zover! Na het succesvolle herintreden van de Playbackshow afgelopen jaar nodigen wij jullie uit om weer mee te doen aan de Playbackshow! Dus poets je zangkunsten op, stem je luchtgitaar af en breng je mooiste moves mee naar de kantine van SLTC op zondag 21 juli. Start Playbackshow omstreeks 19:00. Aanmelden kan via [email protected].

Met de Playbackshow bijten we het spits af van een week waarin we dit jaar een speelsterkte 2 en 8 categorie introduceren en afscheid nemen van het nationale ranglijsttoernooi.

Wat wij nog meer in petto hebben

Vanaf maandag 22 juli starten wij in de namiddag met de wedstrijden. Waarschijnlijk worden op zondag 21 juli al potten gespeeld voorafgaand aan de Playbackshow. Afhankelijk van de grootte van het schema wordt in poules of afvalschema gespeeld. De regels hieromtrent vind je in het toernooireglement. Deze kan je vinden op MijnKNLTB.

Verder is op vrijdagavond 26 juli de silent disco vanaf 21:00, op zaterdagavond 27 juli de sponsoravond vanaf 19:30 met een borrel en een hapje, gevolgd door de feestavond vanaf 21:00! Tot slot wordt op zondag 28 juli vanaf 10:00 in de finales gestreden om de titels in de verschillende categorieën.

Waar wij voor staan

We zijn een organisatie van enthousiaste vrijwilligers en organiseren een semi-prestatief tennistoernooi in het zuiden van Nederland, waar zowel professionaliteit als teamwork en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Binnen het team vullen wij elkaar aan en stemmen wij onze organisatie af op de wensen van de sponsoren, spelers en toeschouwers. We vinden het belangrijk dat onze sponsoren met elkaar in contact komen en dat zij zich goed naar buiten kunnen profileren met hun product. Wij willen onze sponsoren aan het toernooi verbinden middels meerjarige contracten, zodat we het niveau op de lange termijn kunnen handhaven. We zijn ervan overtuigd dat onze accommodatie bij uitstek geschikt is om een toernooi van deze omvang te realiseren. Zolang wij sponsoren, spelers en toeschouwers voldoende te bieden hebben, is het organiseren van de Aope Zittesje de perfecte manier om te laten zien waar SLTC voor staat. 

De commissie: Kathy, Daniëlle, Pat, Susanne, Marc, Marc, Jeroen, Sander

Aope Zittesje 2024.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 46 451 3760

Adres

Agricolastraat 79
6131 JW Sittard

KVK-nummer

40186824