Op de website (na inloggen) staan meerdere filmpjes die allehandelingen achter de bar verduidelijken. Mocht er behoefte zijn aan extra uitleg, neem contact op met iemand van de kantine Cie. Onderstaand een kort stappenplan voor het succesvol uitvoeren van een kantinedienst.
Algemeen
- Roken is niet toegestaan in het gebouw
- Geen alcohol schenken aan personen onder de 18
- Geen geluidsoverlast naar omwonenden
- Sluitingstijd normaal om 23.00, tenzij ontheffing
- Geen kinderen achter de bar!
Opstarten van de kantine
- Binnenkomst met pasje/ code / en alarm badge
- Zet basis barverlichting / kleedkamers aan
- Open de schuifdeuren
- Vul de spoelbak (ken) met water / spoelmiddel
- Zet de muziek aan / evt TV op vraag
- Vul koffiebonen bij en leeg afvalbak
- Vaatmachine vullen indien nodig
- Consumptiekaarten nr opschrijven/klaar zetten
Barwerkzaamheden
- Serveren van dranken en etenswaren (chips/tosti)
- Afrekenen consumpties (kaart / pin)
- Ophalen van lege glazen / koffiekopjes etc.
- Schoonhouden van keuken en bar
- Indien gevraagd frituren van snacks (afzuigkap)
- Toezicht houden op bezoekers / drank / muziek. Neem de Instructie Verantwoord Alcohol (IVA)hiervoor door (website/klapper).
Opruimen bij einde kantinedienst
- Vaat opruimen en glazen spoelen / wegzetten
- Tapplateau met water schoonspoelen
- Bierroosters schoonmaken
- Barblad en tafels met sopje schoon maken
- Bijvullen van alle koelingen (fris /sportdrank etc)
- Tafels en stoelen / krukken aanschuiven
Afsluiten
- Geluidsapparatuur e.d uitschakelen
- Consumptiebonnen nr noteren / opbergen
- Schuifdeuren sluiten / vergrendelen
- Verlichting koelcel / afzuigkap / vaatmachine uit
- Lichten bar / buiten / kleedkamers uit (paneel)
- Alarm inschakelen (badge in safe) en alle deuren en buitenpoort sluiten bij vertrek.
Succes met je dienst en bedankt voor je inzet.