SLTC heeft de exploitatie van de kantine in eigen beheer. We hebben onze leden (en andere vrijwilligers) dus hard nodig om de kantine zo veel als mogelijk open te kunnen houden. Alle leden zijn daarom in beginsel verplicht een 3-tal kantinediensten* per jaar te draaien.
Met het draaien van een kantinedienst help je niet alleen de vereniging. Het is ook een uitgelezen kans om andere leden, voor of achter de bar, beter te leren kennen. De diensten zijn relatief kort van tijd. Om zo goed als mogelijk aan ieders voorkeur tegemoet te komen zijn er diensten mogelijk gedurende (bijna) de gehele dag, achter de bar of in de keuken. Met andere woorden: voor elk wat wils!
Het bestuur realiseert zich echter ook dat het voor sommige leden moeilijker is om een kantinedienst te draaien. Daarom geldt voor de volgende leden geen** verplichte kantinedienst:
- Ereleden;
- Leden vanaf 76 jaar;
- Leden jonger dan 18 jaar;
- Slapende leden;
- Leden die te kampen hebben met een voor de kantinedienst beperkende gezondheidsklacht. Wij verzoeken u dit tijdig kenbaar te maken bij de kantinecommissie.
Mocht u ondanks dit alles toch geen drie kantinediensten (willen) draaien, dan zal u daarvoor € 75 verenigingsbijdrage in rekening worden gebracht.
Afsluitend nog een aantal algemene opmerkingen:
- Aanmelden voor of wijzigen van een kantinedienst kan via de KNLTB.Club app, zie onderstaande instructies.
- Na aanmelding volgt via mail een uitgebreide uitleg die van pas komt bij de kantinedienst.
- Achter de bar ligt een map waarin alle kantinewerkzaamheden worden uitgelegd.
- We zijn druk bezig om deze kantinewerkzaamheden ook in korte instructiefilmpjes inzichtelijk te maken.
- Meer info over een kantinedienst nodig? Bel (06-28409575) of mail ([email protected]) Marc Daniels.
* = dit aantal wordt jaarlijks opnieuw vastgesteld en op voorhand kenbaar gemaakt tijdens de ALV die wordt gehouden aan het begin van ieder kalenderjaar.
** = deze leden zijn natuurlijk wel van harte welkom om uit eigen beweging toch één of meerdere kantinediensten te draaien.