Manon Beltgens

 

Met 10 jaar ben ik via een vriendinnetje bij TCM gestart en vanaf 12 jaar lid van deze mooie vereniging. In het verleden heb ik bij SLTC in veel verschillende commissies gezeten en activiteiten mee georganiseerd, superleuk! In mijn actieve wedstrijdperiode was SLTC altijd mijn thuis door alle steun van iedereen!

Dat SLTC een vereniging is waar jong en oud samen de sfeer bepalen bleek wel uit de onuitputtelijke steun van alle leden toen wij met 4 spelers (incl. Ronald de Bruyn) 56 uur en 5 minuten onafgebroken gedubbeld hebben en hiermee in het Guinnessboek of records kwamen. Het was 3 dagen, dag en nacht feest, onvergetelijk en het mooiste dat ik op tennisgebied heb meegemaakt!

Als wedstrijdspeelster heb ik alle gevoelens van frustratie, teleurstelling, blijdschap en alles wat daar tussen in zit ervaren en dit komt uiteraard goed van pas tijdens de trainingen. Inmiddels geef ik bijna 43 training, waarvan 23 fulltime en sinds ik bij Intersport werk, verzorg ik met veel plezier nog twee avonden seniorentraining. Voor mij bestaat er niets mooiers dan tennis.  

Als ik iemand half zo enthousiast kan maken voor- en plezier kan laten beleven aan de tennissport, is mijn missie geslaagd. Het gaat er niet om hoe goed je bent maar wat je uit jouw mogelijkheden kunt halen want dat bepaalt uiteindelijk hoeveel plezier je er aan beleeft en dát vind ik de mooiste uitdaging van ons vak!

SO: KEEP CALM AND PLAY TENNIS!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 46 451 3760

Adres

Agricolastraat 79
6131 JW Sittard

KVK-nummer

40186824