Zuidlease Aope Zittesje

De Aope Zittesje staat al jarenlang bekend als één van de leukste tennistoernooien van Limburg. Sponsoren en publiek kunnen genieten van wedstrijdtennis op prestatief of meer recreatief niveau. SLTC en de toernooicomissie zien jullie graag op ons toernooi. Inschrijven kan via MijnKNLTB en volg ons via Facebook en Instagram.  

Playbackshow – terug van weggeweest

Kunnen jullie je nog herinneren hoe het er aan toe ging tijdens de Aope Zittesje? Het is zover! We vieren de gouden jubileumeditie van het toernooi en nodigen jullie uit om mee te doen aan de Legendarische Playbackshow!

Dus poets je zangkunsten op, stem je luchtgitaar af en breng je mooiste moves mee naar de kantine van SLTC op zondag 23 juli.

Aanvang borrel om 15:00 en start Playbackshow omstreeks 19:00.

Met de Playbackshow bijten we het spits af van een week waarin we de mijlpalen vieren die we samen hebben bereikt in deze vijftig glorieuze jaren van de Aope Zittesje!  

Waar wij voor staan

We zijn een organisatie van enthousiaste vrijwilligers en organiseren een kwalitatief hoog (NRT) tennistoernooi in het zuiden van Nederland, waar zowel professionaliteit als teamwork en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Binnen het team vullen wij elkaar aan en stemmen wij onze organisatie af op de wensen van de sponsoren, spelers en toeschouwers.

We vinden het belangrijk dat onze sponsoren met elkaar in contact komen en dat zij zich goed naar buiten kunnen profileren met hun product. Wij willen onze sponsoren aan het toernooi verbinden middels meerjarige contracten, zodat we het niveau op de lange termijn kunnen handhaven.

Dankzij ons podium kunnen deelnemers zich regionaal en landelijk onderscheiden. Verder denken we met hen en hun trainers mee wat betreft de faciliteiten, in de breedste zin van het woord, op en rondom ons tennispark.

We zijn ervan overtuigd dat onze accommodatie bij uitstek geschikt is om een toernooi van deze omvang te realiseren. Zolang wij sponsoren, spelers en toeschouwers voldoende te bieden hebben, is het organiseren van de Aope Zittesje de perfecte manier om te laten zien waar SLTC voor staat. 

De commissie: Julian Oostwegel, Helene Gijsen, Susanne van Osch, Marc Gallacher, Jeroen Daniels, Marc Daniels, Liesbeth Kuckelkorn, Peter Kösters, Daniëlle van der Zalm, Pat Vullers en Sander Claessens. 

Poster Aope Zittesje 2023.pdf Playbackshow.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 46 451 3760

Adres

Agricolastraat 79
6131 JW Sittard

KVK-nummer

40186824